Αγώνας μέχρι την τελική μεγάλη νίκη!

Ο ελληνικός λαός μίλησε χθες και τιμώρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Μια παράταξη και έναν πρωθυπουργό που δεν τήρησαν ούτε στο ελάχιστο τις προεκλογικές υποσχέσεις. Που διαχειρίστηκαν την εξουσία ως λάφυρο με αλαζονεία, υποβάθμισαν τους θεσμούς και το Κοινοβούλιο, απομακρύνθηκαν από τους πολίτες και επιδόθηκαν σε αγώνα εξύβρισης του αντιπάλου, μαύρη προπαγάνδα, κατασκευή πλαστών ειδήσεων με κυρίαρχο στοιχείο την ιδεοληψία και την υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών.
Ο ελληνικός λαός παρακολουθούσε σιωπηρά τον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ. Και όσο κι αν οι κυβερνώντες πίστευαν ότι ο διχαστικός λόγος θα έχει αντίκρισμα, διαψεύστηκαν. Δεν είναι δυνατόν να πέσει η χώρα πιο χαμηλά, δεν έχει παρακάτω! Δεν γίνεται να καταρρακώνεται η αξιοπρέπεια της χώρας και των πολιτών της, για να απολαμβάνουν την εξουσία και τα προνόμιά της τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Η χθεσινή επιτυχία είναι μεγάλη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Μέσα σε κλίμα πόλωσης και διχασμού χωρίς να παρασυρθούν, ο πρόεδρος και τα στελέχη της ΝΔ άρθρωσαν πολιτικό λόγο επιχειρημάτων με γνώμονα την απλή λογική που έτεινε να αφανιστεί από το προσκήνιο.
Ο αγώνας όμως δεν τελείωσε! Μπροστά μας έχουμε ίσως το πιο αποφασιστικό μέρος αυτής της τιτάνιας προσπάθειας. Μια πολύ κρίσιμη εκλογική μάχη στην οποία θα κριθεί το μέλλον μας, ή θα προοδεύσουμε ή θα διολισθήσουμε στο κενό.
Για να μπορέσει η χώρα να σταθεί και πάλι στα πόδια της χρειάζεται η ενεργός συμμετοχή όλων. Και εκτός από τη συστράτευση των ανθρώπων που πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες της ΝΔ, θα πρέπει να προσεγγιστούν και οι ψηφοφόροι που ψήφισαν άλλα κόμματα στις Ευρωεκλογές, γιατί είναι κι αυτοί συμπολίτες μας και η χώρα έχει ανάγκη από ενότητα. Η επόμενη μέρα μας αφορά όλους και δεν χωρούν διαχωριστικές γραμμές. Δεν είναι η ώρα του εφησυχασμού και των τεχνητών διαχωριστικών γραμμών. Η ΝΔ πρέπει να αποδείξει ότι είναι το κόμμα όλων των Ελλήνων όχι μόνο για την τελική νίκη αλλά και για να επανέλθει η χώρα στην κανονικότητα και να κάνει την επανεκκίνησή της.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται, με πίστη στις αξίες και τα ιδανικά μας!

Αξίζουμε το καλύτερο και πρέπει να παλέψουμε όλοι για να το πετύχουμε!

Αιμιλιανός Κ. Ευαγγελινός
Καθηγητής Πληροφορικής
Πολιτικό Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας https://www.facebook.com/aimilianosevangelinos/