Πολιτική Αλλαγή τώρα!

Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για το μέλλον της Ευρώπης και της Ελλάδας. Τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ βρίσκονται ενώπιον προκλήσεων και αντιθέσεων που πρέπει να ξεπεραστούν για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους λαούς της Ευρώπης. Οι προκλήσεις σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο είναι πολλές: κοινωνικές, οικονομικές, πολιτικές, θέματα ασφάλειας, η μετανάστευση, η ανεργία… Η Ελλάδα αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει ακόμη τεράστια προβλήματα από την καταστροφική διαχείριση -πολλές φορές ενάντια προς το συμφέρον του λαού- της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή! Το πρώτο βήμα είναι η ψήφος μας στις ευρωεκλογές. Με αποφασιστικότητα και μαζικά να στείλουμε το μήνυμα της λαϊκής απαίτησης για λήξη της καταστροφικής παρένθεσης ΣΥΡΙΖΑ και την επανεκκίνηση της χώρας, της ζωής μας και τη σταθεροποίηση του μέλλοντος των επόμενων γενιών.

Η Νέα Δημοκρατία ως μέλος του ΕΛΚ, που θα είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην ευρωπαϊκή σκακιέρα, μπορεί να παλέψει και να επιτύχει τις καλύτερες συνθήκες για το αύριο. Διεκδικούμε αποτελεσματικότερη και πιο ειλικρινή συνεργασία με τους εταίρους μας για την βελτίωση της οικονομικής κατάστασης, την καταπολέμηση της ανεργίας, την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την επιτυχή αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Διεκδικούμε:

  • Μείωση φόρων
  • Περισσότερους πόρους
  • Χαμηλότερα πλεονάσματα για ανάσα στην οικονομία
  • Επενδύσεις και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας
  • Αποτελεσματικότερη φύλαξη των συνόρων μας ως εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης

Η Νέα Δημοκρατία έχει τη δύναμη και τους κατάλληλους ανθρώπους με ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο νίκης!

Δώστε μας τη δύναμη να ανεβάσουμε την Ελλάδα στη θέση που της αξίζει!

Να ακουστεί η φωνή της χώρας, να συναποφασίζουμε και να συνδιαμορφώνουμε το ευρωπαϊκό και το ελληνικό μέλλον από θέση ισχύος!

Ισχυρή ψήφος στη Νέα Δημοκρατία σημαίνει δύναμη στην Ευρώπη και αλλαγή πορείας στην Ελλάδα!

Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει! Αξίζουμε καλύτερα στην Ελλάδα και την Ευρώπη!

Αιμιλιανός Κ. Ευαγγελινός
Καθηγητής Πληροφορικής
Πολιτικό Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας

https://www.facebook.com/aimilianosevangelinos/