Ο τυχοδιωκτισμός στην εξουσία

Στην πολιτική σκηνή της χώρας μας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε πλήρη εξέλιξη το θέατρο του παραλόγου. Ο κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ παραιτείται αλλά στην πραγματικότητα…στηρίζει την κυβέρνηση, γιατί της επιτρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα το καταστροφικό της έργο! Αποσύρει τους βουλευτές αλλά τέσσερις…. ξέμειναν πίσω και ως εκ θαύματος συμπληρώνουν μαζί με άλλους δύο το μαγικό αριθμό 151 που μεταβάλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με στήριξη των ΑΝΕΛ! Έτσι, ο οπορτουνιστής και τακτικιστής πρωθυπουργός ζητά ψήφο εμπιστοσύνης για να έχει μανδύα νομιμότητας το πολιτικό παζάρι και στη συνέχεια θα περάσει τη συμφωνία των Πρεσπών, ενάντια στη θέληση και το συμφέρον του ελληνικού λαού και τινάζοντας στον αέρα την επί δεκαετίες ακολουθούμενη εξωτερική πολιτική της χώρας. Ο Πάνος Καμμένος επιχειρεί να εμφανιστεί ως πατριώτης γιατί δήθεν παραιτήθηκε για τη Μακεδονία, ενώ δεν έκανε τίποτε ως σήμερα για να παρεμποδίσει την καταστροφή.

Ο τυχοδιωκτισμός σε όλο του το μεγαλείο! Οι πολίτες νιώθουν να εμπαίζονται καθώς υποτιμάται η νοημοσύνη και η κοινή λογική. Ζούμε την απόλυτη γελοιοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου. Δεν υπάρχει κανένας φραγμός, καμιά αξία, κανένα όριο! Μοναδικό κριτήριο η υπουργική καρέκλα και το ένστικτο της πολιτικής αυτοσυντήρησης.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να πορεύεται μέσα σε αυτό το νοσηρό πολιτικό κλίμα. Τη λύση πρέπει να δώσει ο λαός. Η μόνη καθαρή λύση δεν μπορεί να είναι άλλη, από την προσφυγή στις κάλπες.

Αιμιλιανός Κ. Ευαγγελινός
Καθηγητής Πληροφορικής
Πολιτικό Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας

https://www.facebook.com/aimilianosevangelinos/